Pixum Fotokalender | Den personliga presenten: en kalender med gemensamma ögonblick

Pixum Fotokalender är den perfekta presenten till din partner. En kalender, antingen en stor väggkalender i A3-format eller ett litet exemplar för bordet, har alla behov av, oavsett kön. Du kan skapa den i romantisk design för att glädja din partner. Det tar endast några minuter.

Idéer för din romantiska kalender

Hur skulle du vilja utforma din romantiska [Pixum Fotokalender]? Här har du tre förslag:

  • Gemensamma ögonblick: Är det självklart för dig att ta selfies? I så fall har du säkert några ögonblicksbilder av er som par som du kan fylla din kalender med, så att ni ständigt och jämt kan dela gemensamma minnen med varandra.
  • Kärleksmeddelanden: På varje kalenderblad kan du visa din partner varför du älskar henne/honom. Kombinera vackra foton med dina kärleksmeddelanden.
  • Erotiska foton: Du kan ta erotiska foton av er och infoga dem i kalendern. Det är naturligtvis enbart lämpligt om din partner kan hänga upp dem på en plats där de inte är tillgängliga för främmande personer.

Hur man gör kalendern ännu mer romantisk

Utnyttja formgivningsmöjligheterna hos Pixum Online-Designer och Pixum Fotouniversum programvara för att förstärka det romantiska intrycket dina bilder och texter ger. Här är några förslag:

  • Utnyttja de prefabricerade layouterna och bakgrundsfärgerna så att din kalender strålar av färger och passande grafik.
  • Pixum Fotouniversum programvara erbjuder vackra Clipart-bilder, schabloner och ramar på temat kärlek.
  • Du kan utnyttja de färdiga designerna och de variabla sidlayouterna för att skapa tilltalande collage, som utstrålar gemensam lycka.

Börja genast skapa nästa present som du ska ge till din partner, oavsett om det gäller en födelsedag, en årsdag eller julen!

Pixum Fotouniversum programvara

Använd den kostnadsfria Pixum Fotouniversum programvaran och ta del av många designmöjligheter - här kan du fritt starta och fortsätta med dina projekt och avsluta dem med några få klick!

Vägen till din fotoprodukt: enkelt och snabbt

Designa Online

Skapa snabbt och enkelt online. Du kan designa och beställa din fotoprodukt på datorn, i mobilen eller surfplattan.

Pixums Fotouniversum Programvara

Låt kreativiteten flöda och skapa din fotoprodukt offline. De många olika bakgrunder, cliparts och designs fulländar din fotoprodukt.

Pixum App

Skapa din Pixum Fotobok och andra fotoprodukter när som helst i Pixum Appen - tillgänglig för iOS & Android.

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Fotokalender
Din prenumeration på Pixums nyhetsbrev

Med din prenumeration på Pixums nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy. Du kan alltid ta bort prenumerationen via en avregisteringslänk som finns i varje e-post eller via ett meddelande till service@pixum.com.