Inspiration till din fotokalender

Låt oss inspirera dig med idéer till din personliga kalender!

Upptäck här

Pixum Fotokalender | Skapa egna rabattkoder i din fotokalender

Är du inbjuden till ett bröllop och har inte tid att skaffa en påkostad present? Eller vill du ge brudparet något som länge kommer att påminna dem om den vackraste dagen i deras liv? Ge då helt enkelt det nygifta paret en rabattkod för en fotokalender. Du fastställer rabattkodens belopp och får sedan omgående en rabattkod via e-post. Mottagarna kan sedan skapa sin personliga vägg-, bords- eller fickkalender på många olika sätt. Med foton från vigseln eller från bröllopsfirandet, med foton av gästerna, av brudtärnorna eller av något helt annat. Du ger dem möjligheten att själva välja ut vilka foton de ska försköna vardagen med under det kommande året. Eller också gör du på ett annat sätt och ger dem en kalender som rabattkodshäfte.

Pixum - alltid vackra bilder

Formgivningstips

 • När du vill ge bort en tom kalender med rabattkod, kan du skapa ett snyggt gratulationskort med Pixum Online-Designer och berätta vad presenten innebär.
 • Informera dem om vad de kan göra med hjälp av Pixum Fotouniversum programvara och kom överens med dem om att skapa kalendern gemensamt. Njut av kvällen och hänge er åt minnen från bröllopet. Ge stöd åt mottagarna av presenten under utformningen av deras kalender.
 • Om varje månad ska innehålla en rabattkod, kan du bläddra igenom de kalendrar som andra kunder hos Pixum har skapat för att få inspiration. Eller gå igenom tips och trix under "Formgivningstips" för att leta upp det som passar bäst för det som du vill göra.
 • Tips från Pixum

  Vi rekommenderar att du använder fotopapper, glansigt eller matt spelar ingen roll, för alla kalenderformat. Först och främst är det högkvalitativt och snyggt, men det är även motståndskraftigt och därför även lämpligt för kalendrar som används mycket eller som hänger i köket.

  Bli kreativ och spara minnen

  En överraskning varje månad

  Om du vill att din fotokalender ska förvandlas till en framgångsrik gåva, överraska mottagaren med en kupong på varje kalendersida. Kuponger kan gärna vara anpassade för säsongen, till exempel:

  • Juli: en tur till standen
  • Januari: pulkatur
  • Februari: bygga snögubbar
  • September: hjälp med trädgårdsarbete
  • Maj: besök vid majbrasa
  • April: en mysig vårpicknick

  Dina kuponger beror helt på mottagaren och passar alla - allt från gudbarn, morföräldrar eller partner och oavsett om du ger rabattkoder på gemensamma aktiviteter eller hjälp med sysslor.

  Tips från Pixum

  Skapa din kalender som ett rabatthäfte och gör kuponger i olika designs för varje månad. Sedan har du 12 rabattkoder att ge bort som mottagaren kan lösa in hos dig.

  Här hittar du tips och hjälp för att skapa och designa

  Pixum Fotokalender: Tips och tricks

  Upptäck nu vårt breda sortiment av designmöjligheter för vår Pixum fotokalender.

  Vår service hjälper dig

  Vid frågor om våra produkter kan du besöka vår service-sida eller kontakta vår kundservice.

  Kundomdömen | Fotokalender
  Vägen till din fotoprodukt: enkelt och snabbt

  Designa Online

  Skapa snabbt och enkelt online. Du kan designa och beställa din fotoprodukt på datorn, i mobilen eller surfplattan.

  Pixums Fotouniversum Programvara

  Låt kreativiteten flöda och skapa din fotoprodukt offline. De många olika bakgrunder, cliparts och designs fulländar din fotoprodukt.

  Pixum App

  Skapa din Pixum Fotobok och andra fotoprodukter när som helst i Pixum Appen - tillgänglig för iOS & Android.

  Din prenumeration på Pixums nyhetsbrev

  Med din prenumeration på Pixums nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy. Du kan alltid ta bort prenumerationen via en avregisteringslänk som finns i varje e-post eller via ett meddelande till service@pixum.com.