Adventskalender till ditt husdjur

Skapa nu en individuell adventskalender med eget motiv till ditt husdjur!

Skapa nu

Designa en adventskalender för djur

Snart är adventstid här. Under årets sista veckor stiger förväntningarna inför jul. Du kan förkorta den långa väntan genom att skapa en egen adventskalender med foto. Den glädjer inte bara vänner och familj utan kanske också din fyrbenta vän. I det här gör-det-själv-tipset lär du dig hur du skapar en perfekt adventskalender till ditt husdjur.

Försköna adventskalendern med en bild på ditt husdjur

Om du vill designa en Pixum Adventskalender till ditt husdjur passar ett foto på din fyrbenta vän perfekt som motiv. Kan du inte välja mellan alla bilder du tagit på din hund, katt eller häst? Inga problem. Du kan använda flera bilder och skapa ett fotocollage som motiv till adventskalendern.

Motivet trycks på kalenderns ädla, sidenmatta framsida. Fotot på din fyrbenta vän trycks med starka färger, skarpa kontraster och högsta tryckkvalitet.

Adventskalender med foto att fylla själv

Adventskalender i stående format att fylla själv
 • med din favoritbild på framsidan
 • varje lucka kan fyllas individuellt
 • kan skapas med juldesigner
 • Storlek: ca. 36×48×5 cm
Adventskalender i liggande format att fylla själv
 • med din favoritbild på framsidan
 • varje lucka kan fyllas individuellt
 • kan skapas med juldesigner
 • Storlek: ca. 48×36×5 cm

En överraskning bakom varje lucka

Skojig, stämningsfull eller eftertänksam - skapa en egen julig design med dina egna foton! Välj ett snyggt format och ett juligt motiv, använd en förinställd design eller varför inte en personlig text. Låt kreativiteten flöda - fantasin sätter inga gränser.

Personliga presenter

När din tryckta adventskalender har levererats kan du börja fylla luckorna med små presenter till ditt husdjur. Blisterförpackningen, som du enkelt tar ut genom öppningen i kalenderns sida, är 3,5 cm djup vilket ger tillräckligt med plats för kreativa överraskningar.

Tänk på att anpassa luckornas storlek till presenterna när du beställer kalendern. Du kan välja mellan fyra olika storlekar:

 • de minsta luckorna: 5 x 5 cm
 • mellanstora, liggande luckor: 5 x 13 cm
 • mellanstora, stående luckor: 5 x 6 cm
 • de största luckorna: 10 x 13 cm.

Vad kan jag fylla adventskalendern med? Här finns det inga begränsningar för din kreativitet. Oavsett om du har en katt, fågel eller hund: det finns massor av personliga idéer för en adventskalender till alla husdjur.

Till katten: Överraska din katt med små leksaker som en prasselboll eller ett gosedjur. Ett enkelt garnnystan att leka med är också en fin present. Vissa dagar kan du skämma bort din katt med godsaker som du gömmer bakom luckan.

Till hunden: Godsaker uppskattas även av hundar. Eller behöver din hund kanske ett nytt halsband? Det är en perfekt present bakom den 24 luckan! En annan idé är ett "presentkort" för en utflykt till skogen eller en sjö när vädret är varmare igen.

Till fåglarna: Det finns många bra överraskningar för undulater, kanariefåglar och andra familjemedlemmar i fjäderskrud. Du kan lägga en hemmagjord talgboll som fågeln kan picka på bakom en av luckorna. En liten, egengjord vattenskål är en annan kreativ present till din undulat. Eller ge din fågel tillbehör till buren - kanske en gunga?

Till hästen: Du kan till exempel överraska din häst med en uteritt i en snötäckt skog. Små "presentkort" passar särskilt bra till hästen, till exempel för nya hästskor eller en ny ryktborste. Självklart uppskattar även hästar godsaker.

Instruktioner: steg för steg till din adventskalender

 1. Du kan enkelt designa en egen adventskalender i online-designern eller med Pixum Fotouniversum programvara.
 2. Klicka på "Kalender" och välj sedan adventskalender att fylla själv.
 3. Nu kan du ladda upp en eller flera bilder som hamnar på adventskalenderns framsida. Efter att du har laddat upp bilderna kan du enkelt placera dem på kalendern genom att använda dra-och-släpp.
 4. Du kan redigera bilderna genom att dubbelklicka eller peka på respektive bild och t.ex. beskära eller rotera dem. Du kan dessutom dekorera adventskalendern med bakgrunder, clipart-bilder och texter eller lägga till en QR-kod.
 5. När du är klar lägger du helt enkelt adventskalendern i varukorgen och slutför beställningen. Pixum önskar dig, din familj och ditt husdjur mycket nöje och en underbar adventstid!

Vägen till din fotoprodukt: enkelt och snabbt

Designa Online

Skapa snabbt och enkelt online. Du kan designa och beställa din fotoprodukt på datorn, i mobilen eller surfplattan.

Pixums Fotouniversum Programvara

Låt kreativiteten flöda och skapa din fotoprodukt offline. De många olika bakgrunder, cliparts och designs fulländar din fotoprodukt.

Pixum App

Skapa din Pixum Fotobok och andra fotoprodukter när som helst i Pixum Appen - tillgänglig för iOS & Android.

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen | Fotokalender
Din prenumeration på Pixums nyhetsbrev

Med din prenumeration på Pixums nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy. Du kan alltid ta bort prenumerationen via en avregisteringslänk som finns i varje e-post eller via ett meddelande till service@pixum.com.