Vi finns
där för dig

På denna sida hittar du all viktig information om din beställning hos Pixum i den nuvarande sitationen.

Läse mer

Skapa och ge bort fotoprodukter som vanligt med Pixum

Bilder från gemensamma upplevelser väcker fina minnen och skapar ett band till våra favoritpersoner. Att skapa och ge bort personliga fotoprodukter är därför något väldigt speciellt i varje situation. Det kan du naturligtvis fortsätta att göra med Pixum.

Just nu finns det inget som inskränker dina beställningar hos Pixum.

Vi ser till att dina personliga presenter och minnen levereras säkert till dig och dina nära och kära. Vi har tidigt gjort allt som är nödvändigt för att skydda vår personals hälsa i denna situation och samtidigt säkra produktionen och leveransen till våra kunder.

Svar på de vanligaste aktuella frågorna

Kan jag fortsätta att beställa hos Pixum?

Vi producerar på olika platser i Europa. Även om en produktionsverksamhet inte kan leverera alla produkter, kan uppdragen skickas till en annan produktionsplats och skickas därifrån. Dessutom arbetar vi i avskilda skiftsystem för att hålla risken för personalen så låg som möjligt.

Alla Pixums produkter kan du skapa och beställa som vanligt: via vår hemsida, vår kostnadsfria Fotouniversum programvara och även med Pixum Appen direkt i din telefon. Just nu rekommenderar vi att du väljer leverans hem till dig.

Tar leveransen längre tid?

Just nu kan vi producera ditt uppdrag i vanlig hastighet. Leveransen kan dock ta en dag längre än vanligt. Men alla leverantörer gör allt de kan för att leverera din beställning i tid. De aktuella leveranstiderna hittar du här. »

Kan jag smittas av fotoprodukter?

Du kan varken smittas av fotoprodukter eller av förpackningen. De hygieniska bestämmelserna i vår produktion har skärpts till och kontrolleras regelbundet. Att ta emot paketer och produkter bedöms som säkert enligt experter. Mer information om det hittar du hos folkhälsomyndigheten via www.folkhalsomyndigheten.se eller hos Världshälsoorganisationen via www.who.int.

Hur skyddar Pixum sin personal och sina produkter?

En stor del av vår personal som arbetar med datorn har möjligheten att arbeta hemifrån. På våra kontor ser vi till att hålla distans. I vår produktion arbetar vi med ett avskilt skiftsystem för att hålla risken för personalen så låg som möjligt. Med dessa och ytterligare åtgärden gör vi allt som krävs för att skydda vår personal och att säkra produktionen och leveransen av dina fotoprodukter.

Har du ytterligare frågor? Vår kundservice hjälper gärna till.

Kontakta oss personligen:

Vår kunniga och trevliga kundservice hjälper dig gärna.

måndag - fredag kl. 9.00 - 16.30

Vänligen observera att vår kundservice tillfälligtvis kan vara stängd, särskilt på tyska helgdagar.

Kontaktformulär