Julklappar

Hitta passande julklappar med Pixums presenthittare.

hitta fotopresenter

Upptäck fotopresenter och kreativa idéer

Pixum Presenthittare

Presenter Till Vänner

Presenter Till Resan

Presenter Till Henne

Presenter Till Honom

Lyxiga Presenter

Bröllopspresenter

Födelsedagspresenter

Julklappar

Presenter Till Alla Hjärtans Dag

Påskpresenter

Presenter Till Mors Dag

Speciella Pixum julklappar

Julklappar är en viktig del av julen, som traditionellt är en familjehögtid. Flera veckor innan jul brukar vi fundera över vad vi kan glädja föräldrar, syskon, mostrar och fastrar, vänner och mor- och farföräldrar med. Pixum erbjuder den ideala lösningen, här skapar du dina julklappar själv. De är unika och visar hur mycket dina nära och kära betyder för dig.

Presentidéer i kategorin: jul

*inkl. moms, exkl. porto

Skapa unika och originella julklappar med dina foton

Speciellt till jul rekommenderar Pixum fotopresenter som uttrycker kärlek och värme. En populär klassiker är Pixum Fotoboken, som visar den sista gemensamma semestern, de första babyåren eller bröllopsfesten. Men det finns många fler produkter som är lämpliga julklappar:

  • Barn blir glada åt ett nytt pussel med en bild på hela familljen eller husdjuret. Även sköna kuddar med serietidningsmotiv eller ett skrivblock med personlig bild är favoriter.
  • Kärlekspar kan visa sin kärlek med romantiska motiv och gemensamma minnen, som Pixum trycker på kalendrar, anteckninsböcker eller fotomuggar i utsökt kvalitet.
  • Mor- och farföräldrar älskar bilder på barnbarnen, som klistras i klassiska fotoalbum. Även fotokalendrar med bilder på familjen är höjdare att lägga under granen.

    Kategorier