Pixum fotobok som kuponghäfte
Pixum fotobok som kuponghäfte

Ge bort gemensamma upplevelser till jul. Presentkuponger som kan bläddras igenom om och om igen!

Fotobok som kuponghäfte

Julen, eller kanske er årsdag, närmar sig med stormsteg. Har du fortfarande ingen bra present till din partner? Smycken och praliner är riktiga klassiker. Men hur vore det med något annat, något mer kreativt?

Överraska din partner med ett personligt kuponghäfte som du skapar själv och fyller med fina bilder på er. Pixum Fotobok i litet format passar perfekt för detta!

Exklusiv present i miniformat

Ob zum Muttertag oder zu Weihnachten: Ein persönlich gestaltetes Gutscheinheft in Form eines Fotobuchs ist ein super Geschenk für einen lieben Menschen.

Med fotoboken kan du skapa en fin samling foton som du infogar ett par unika kuponger i. Men du kan också fylla varje sida med olika kuponger. Det spelar ingen roll vilket värde de har. Du kan till exempel ge bort ett presentkort på din partners favoritbutik på nätet men också sprida glädje med originella kuponger för till exempel en middag på restaurang, gemensamt julpyssel eller att du städar åt din partner.

Kuponghäftet gör sig bäst i litet format. Vi rekommenderar liggande miniformat 15 x 11 cm - det är ungefär lika stort som standardfoton. Men också den lilla, kvadratiska fotoboken på 15 x 15 cm fungerar utmärkt. Du kan beställa båda fotoböckerna med ett lätt och flexibelt omslag eller med tjockare papper.

Upptäck den enkla designprocessen i online designern

Designa ett kreativt kuponghäfte online

Med vår online-designer går det snabbt och enkelt att skapa en unik fotopresent:

 1. Öppna Pixum online-designer och välj format, papper och bindning för fotoboken.
 2. Ladda upp foton som passar dina kuponger.
 3. Om du vill få hjälp med en professionell design kan du aktivera Pixum Fotobok-assistent. Då behöver du bara välja önskade foton, designa omslaget och välja en design och bakgrundsfärg.
 4. Om du vill använda flera foton på en sida väljer du en annan layout nedanför förhandsvisningen.
 5. Du kan redigera fotona genom att exempelvis ändra ljusstyrka, kontrast och färg.
 6. Glöm inte att infoga textfält.

Tips från Pixum

Använd panoramabilder

Använd en layout för panoramafoton som har en tom rand upptill och/eller nedtill. Där kan du infoga en text som förklarar kupongen.

Bli kreativ med Pixum fotouniversum programvaran

Designa kuponghäfte i programvaran

Mit der Pixum Fotowelt Software gestaltest du ganz leicht dein persönliches Fotobuch als Gutscheinheft.

Skapa kuponghäftet med hjälp av Pixum Fotouniversum programvara om du vill ha mer designalternativ för att förverkliga dina idéer.

Starta programmet och välj en av de olika fotoböckerna. I fotoboken kan du göra dina bästa idéer till verklighet och ge varje sida en individuell design som passar den specifika kupongen och tillfället - oavsett om det handlar om tid tillsammans, barnen, födelsedag, kärlek eller jul.

Du har bland annat följande alternativ för dina kreativa idéer:

 • kreativa och moderna stilar för fotoboken
 • sidlayouter - även med integrerad text för kupongen
 • olika bakgrunder som passar olika tillfällen och kuponger
 • clipart-bilder från över 20 olika kategorier
 • masker och ramar för en unik design.

Tips från Pixum

Redigera foton i programvaran

Dra nytta av de många olika alternativen för bildredigering i Pixum Fotouniversum. Med hjälp av enkla skjutreglage kan du ändra värdena för bildens olika egenskaper och i förhandsvisningen ser du direkt hur resultatet blir. Blev du inte nöjd? Då är det bara att ångra ändringen!

Pixum Fotouniversum programvara

Använd den kostnadsfria Pixum Fotouniversum programvaran och ta del av många designmöjligheter - här kan du fritt starta och fortsätta med dina projekt och avsluta dem med några få klick!

Bli inspirerad av våra idéer

Idéer för kuponghäftet

 • Ge bort ett presentkort på en resa och fyll kuponghäftet med fina bilder på resmålet.
 • Designa ett kuponghäfte med små glädjeämnen i vardagen - från plocka ur diskmaskinen till en fotmassage eller en romantisk middag hemma eller på restaurang. Använd en sida för varje kupong.
 • Om ditt kompisgäng ska ge en gemensam present till någon som fyller jämnt kan varje par eller vän göra en egen kupong för en gemensam aktivitet som hela gänget deltar i.
 • Vill du ge den egendesignade fotoboken till familjen? Fundera på idéer för hur ni kan tillbringa tid tillsammans. Ett kuponghäfte till familjen fylls med fördel med lek med barnen, biobesök, gemensamt julpyssel eller roliga utflykter i ert närområde.
 • Du kan också göra ett personligt fotoalbum av fotoboken. Ge bort en tillbakablick på året som gått, ett semesteralbum eller en bok över barnens utveckling och lägg in en kupong mellan sidorna.
 • Använd kupongboken för att skriva en personlig hälsning. Självklart får mottagaren sina presenter först när hen löser in respektive kupong. Därför är det smart att ge varje kupong ett giltighetsdatum då de senast måste ha lösts in.

Du kan fylla en presentkortsbok med många bra idéer. Små kuponger på gemensam tid får mottagaren garanterat att le. Du kan också ge bort kuponger eller presentkort till din käresta, till barnen, familjen, din bästa kompis eller kollegorna i form av en poster eller varför inte lägga till dem i en kalender. Även om egengjorda presentkort alltid är det bästa valet kan du faktiskt också ge bort ett presentkort från Pixum. Då kan mottagaren spara pengar nästa gång hen framkallar foton eller låter kreativiteten flöda och designar en fotobok!

Kundomdömen | Pixum Fotobok
Tre möjligheter att beställa din personliga Pixum fotobok

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Online designer

  • enkla funktioner
  • skapa direkt online
  • ingen installation behövs
 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
  Populärt bland våra kunder

  Pixum Fotouniversum programvara

  • obegränsade designmöjligheter
  • redigering kan ske offline
  • effektlacker i bästa kvalitet

  Också tillängligt för: OS X och Linux

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum App

  • snabb design
  • använd dina mobilbilder
  • intelligenta fotoboksförslag

  Också tillängligt för Android