Fotoalbum som personlig present
Fotoalbum som personlig present

Kreativ och individuell: Skapa ett fotoalbum från Pixum som present till vänner och familj.

Personlig present till nära och kära - ett fotoalbum

Finns det någon finare present än gemensamma minnen? Du kanske kommer på en rad olika saker nu, men då känner du antagligen inte till Pixum Fotobok. Med den ger du dina upplevelser fysisk form som du själv designar och dekorerar.

Fotobok med förädlingslack hos Pixum

Fotobok med förädlingslack hos Pixum

Skapa din fotobok med förädlingslack i programvaran med guld-, silver- och effektlack - tillgänglig i stort format (stående - & liggande format) och XL format (kvadratisk).

Presentask till din fotobok

Presentask till din fotobok

Fint omslag & perfekt skydd - skapa ett fotoalbum i Pixum fotouniversum programvaran och välj en snygg presentask till.

Pixum Fotobok - en högst personlig present

Den perfekta presenten, som passar lika bra för alla tillfällen, existerar inte - men med ett personligt fotoalbum kommer du nära! Designa albumet digitalt och få det levererat av oss i form av en bok - det är ett enkelt sätt att ge bort förtrollande minnen.

Vem du kan glädja med ett fotoalbum och vilka designmöjligheter du har hos Pixum får du reda på i den här artikeln. Låt dig inspireras - du kanske kommer på fler fina idéer!

Fotoalbum till mor- och farföräldrarna

Vill du glädja din mormor och morfar eller farmor och farfar? Med ett fotoalbum fullt av bilder på dig, dina syskon och resten av familjen lyckas du garanterat! En rolig och populär idé är att återskapa gamla bilder. Leta fram ett par roliga familjefoton från din barndom och återskapa dem med samma, nu vuxna, personer. Allra bäst blir det med Pixums retro-prints. Placera sedan fotona bredvid varandra i fotoboken.

Fotoalbumet blir extra fint om du använder förinställda designer för att ge det ett övergripande tema - t.ex. ett vårtema till påsk eller vackert vintrigt till jul.

Fotoalbum till din käraste/till Alla hjärtans dag

Kreativa och pyssliga personer skänker sin partner ett DIY-fotoalbum i födelsedagspresent. Du kan pyssla, klippa, stansa och limma för att skapa ett unikt fotoalbum.

Men en fotobok är också perfekt för att på ett snyggt sätt visa upp foton från en proffsig boudoir-fotografering eller för att återuppleva fina upplevelser som ni har haft tillsammans. Ett annat tips är att integrera berättelser eller anekdoter som bara ni två känner till i albumet.

Länge leve vänskapen! Fotobok till din bästa kompis

Coola partys, mysiga middagar, roliga foton från en fotoautomat - du har säkert upplevt många oförglömliga stunder tillsammans med din bästa kompis! Då kan du fylla fotoboken med omväxlande och roliga bilder, som blir ännu roligare om du infogar pratbubblor med skämtsamma kommentarer.

Om du redan har alla dina bästa foton på Instagram kan du designa en fotobok direkt med dessa bilder! Pixum fotobok Insta passar perfekt för att pyssla ihop presenten till din bästis - ett perfekt fotoalbum för dina bästa Insta-bilder.

Fotobok till föräldrarna

Leta fram fina familjefoton från en gemensam utflykt eller resa, eller skapa en färgglad potpurri av vardagsbilder. Har dina föräldrar en hobby? Se till att få med foton som inkluderar den!

Dekorera sedan albumet med element som exempelvis clipart-bilder och illustrationer - de passar förövrigt också utmärkt till söta bilder på husdjur.

Fotobok som bröllopspresent

Ett bröllop förtjänar ett särskilt fotoalbum med en personlig lyckönskning. Använd de finaste gemensamma fotona om du vill ge brudparet albumet i present. Självklart kan du också skapa ett album med de finaste fotona från bröllopet, inklusive gruppfoton och foton på de nygifta i stort format. För bröllopsalbum passar ett hårt omslag med layflat-bindning särskilt bra eftersom de visar upp dubbelsidiga bilder på bästa sätt.

Fotoalbum till jubileum

Jubileer är speciella tillfällen då mångårigt arbete eller medlemskap i en förening eller företag firas och hyllas. Då passar en gåva i form av ett elegant fotoalbum särskilt bra. Pixum erbjuder ett par olika möjligheter som hjälper dig att skapa en utsökt design för detta tillfälle. Du kan förädla albumet genom att förse exempelvis texter och bakgrunder med guld- och silverfärgade element samt med snyggt effektlack. Ett läderomslag gör ett extraordinärt intryck redan innan albumet öppnas - perfekt för ett jubileumsalbum.

Fotobok till studenten

Många elever är glada när de äntligen tagit studenten och får lämna skolbänken bakom sig. Det är en fin idé att ge bort ett litet minne av skoltiden - i form av ett fotoalbum.

Det finns många positiva tillfällen att bevara: leta upp foton från inskolning, klassresor och klassfester och placera dem i kronologisk ordning. Använd hela vårt utbud av designalternativ för att skapa ett litet konstverk med texter, bakgrunder och layouter.

Om du väljer en fotobok med hårt omslag kommer den att klara av att nyfikna familjemedlemmar ivrigt bläddrar igenom albumet - om och om igen.

Du kan välja bland tre olika busenkla sätt att designa albumet på: använd vår kostnadsfria Pixum Fotouniversum programvara, Pixum online-designer eller Pixum Appen för mobil och surfplatta!

Fotobok som present - utsidan räknas!

Utsidan är en viktig del av helhetsintrycket. För ett personligt fotoalbum är det därför en bra idé att ge omslaget en speciell design eller slå in albumet i en fin presentask från Pixum som du hittar i programvaran! För den första varianten kan du välja en extra fin bindning som du dekorerar med en elegant titel och effektlack.

Presentasken beställer du helt enkelt genom att lägga den i varukorgen efter att du designat fotoalbumet i Pixum Fotouniversum programvara. Men du kan också slå in fotoboken själv! Kanske med en fin rosett? Eller använd en fotoposter med ditt favoritmotiv som presentpapper! Möjligheterna är nästintill oändliga - så låt kreativiteten flöda!

Har du tråkigt? Bli kreativ!

Personligt foto-memo för roliga spelkvällar
Personligt foto-memo för roliga spelkvällar

Skapa ditt eget memo-spel med de vackraste personliga bilderna.

Skapa fotopussel
Skapa fotopussel

Skapa ditt eget fotopussel för mysiga hemmakvällar med upp till 2000 bitar.

Kundomdömen | Pixum Fotobok
 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Online designer

  • enkla funktioner
  • skapa direkt online
  • ingen installation behövs
 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
  Populärt bland våra kunder

  Pixum Fotouniversum programvara

  • obegränsade designmöjligheter
  • redigering kan ske offline
  • effektlacker i bästa kvalitet

  Också tillängligt för: OS X och Linux

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum App

  • snabb design
  • använd dina mobilbilder
  • intelligenta fotoboksförslag

  Också tillängligt för Android