Toughskal - mobilskal

Välj din enhet

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

Produktinformation: Pixum Mobilskal - Gör ett toughskal med egen bild

Toughskalet är en perfekt kombination av det stötdämpande silikonskalet och det stabila premiumskalet, som skyddar din mobil i alla lägen. Skalets all-round-tryck, på både baksidan och kanterna, sätter din mobil i ett riktigt blickfång. Skapa ditt skal på Pixums hemsida eller i Pixum Fotouniversum programvaran.

  • Med dubbelt skydd är skalet idealisk för alla utomhusaktiviteter
  • Rep- och stöttåligt skal med hög färgintensitet
  • Glansig yta med tryck runt om skalet, även på dess kanter

Toughskal för din mobiltelefon: det optimala mobilskalet

Även för din dagliga följeslagare, mobilen, är ett funktionellt mobilfodral absolut nödvändigt. Vem skulle vilja utsätta sin mobiltelefon för fall, repor eller fukt? Att de flesta högfunktionella mobilfodral inte alltid har den snyggaste designen är ingen hemlighet, men det problemet löser vi!

Din mobiltelefon, ditt mobilskal, din design

Med toughskalet från Pixum, som du själv kan utforma får du allt: bästa möjliga skydd och en design efter din egen smak med ditt foto. På utsidan består toughskalet av ett hårt skal, som står emot repor och stötar. På insidan ligger din telefon i en skyddande kärna av svart silikon, som klarar av de kraftigaste stötar. Toughskalet ger därmed bästa möjliga skydd mot påverkan utifrån. På samma gång övertygar den med sin tidlösa design. Speciellt utformade utgångar gör att du enkelt kan använda till exempel kamera, mikrofon eller laddningskabel. Beställ det optimala mobilskalet fårn Pixum idag!

Ett mobilfodral efter egen smak

Pixum ger dig inte bara en möjlighet att köpa ett mobilfodral, som skyddar din mobil på ett perfekt sätt. Du kan dessutom skapa detta mobilfodral själv med dina personliga foton. Toughskalet passar alla entusiaster av utomhusaktiviteter eller andra vilda aktiviteter, eftersom det ger:

  • Skydd mot fallskador eller stötar mot mobilen
  • Skydd mot repor och bucklor
  • Ett strålande färgtryck, som är mycket motståndskraftigt mot repor och stötar
Visa mer » Visa mindre »

Dessa mobilskal kan även intressera dig

Kvalitet från Pixum

Detta tycker våra kunder om våra toughskal mobilskal