Sideflipfodral för Sony Xperia XZ 2

Liknande bild

Din mobilskal till Sony Xperia XZ 2:

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

Dessa mobilskal kan också vara intresserad av

*inkl. moms, exkl. porto

Skydda skärmen med en sideflip-fodral från Pixum

Omslaget till högkvalitativt läder och med praktiska fickor för kreditkort, etc. öppnas åt sidan. SmartPhone skal kommer i otaliga varianter, material och färger. Dessutom är skärmar skyddas med en ytterligare folie eller specialglas, för att skydda mot repor. Vad är det rigtigte skydd för din smartphone?

Uppskattningar optik och samtidigt praktisk vardag

En sideflip-fodral från Pixum ger dig en perfekt symbios av en robust rörligt skydd i en läderoptik medan gott skydd på displayen. Din smartphone är skyddad både på framsidan och på baksidan. Fodralet stängs på sidan med en praktisk magnetlås och inne yderligt utrymme för kreditkort, visitkort, etc. magnetlås kommer inte att gå upp av sig själv när telefonen ligger i väskan, men öppnar lätt med ett finger. Det gör sido luckan för ett utmärkt skydd av telefonen, särskilt på den stora displayen, liksom. av den stora 5,1 tums full-HD-skärm på Samsung Galaxy S6. Det finns utskärningar för alla kameror och portar, så att du kan fortfarande använda kameran eller hörlursutgången.

Gott om utrymme för egna idéer

På Pixum du är inte bara en bland otaliga design. Nej, du designa din mobilskal för sig själva på det sätt du vill ha det! Och sida luckan ger dig dubbelt så mycket utrymme för dina bilder än andra covers. Din personliga motiv tryckt på både framsidan och på baksidan och kan därför ses, oavsett hur smartphone är. Genom tryckprocessen med hög kvalitet gör Pixum dina bilder en ovanlig farvebrillans och skärpa. I editorn har du möjlighet att testa otaliga designmöjligheter i att du har hittat din perfekta mobilen täcker.

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen Mobilskal
Pixums väg till din beställning

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Online-Designer

  • Snabbt och smidigt:

   Beställ våra klassiker direkt över Pixums hemsida.

  • Lätt att skapa:

   Välj ditt önskade sidantal (från 26 sidor) och utforska bland de många mallar och bakgrundsfärger som Pixum erbjuder.

  • Vi rekommenderar:

   Använd Pixums hemsida för din fotobok, för ett snabbt och smidigt skapande utan att behöva ladda ned en programvara.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.
  Populärt bland våra kunder

  Pixum Fotouniversum programvara

  • Obegränsade designmöjligheter:

   Ett stort utval av format, papperstyper, bakgrunder och cliparts. Designa även egna fotokort, kalenderar, fotogåvor eller väggbilder. Programmet är mycket användarvänligt.

  • Nya funktioner:

   Infoga en video med hjälp av QR-kod och QR-kodskanner. Videon spelas sedan upp i din fotobok genom din mobil.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den kreative som vill utforska Pixums alla möjligheter inom fotoboksdesign.

 • Den valda Pixum fotobok kan för närvarande endast beställas av Pixum fotovärld programvara. Design fotobok på din PC / Mac eller välj en av våra andra format.

  Pixum Fotouniversum App

  • Design on the go:

   Använd och redigera dina mobil och Instagram-bilder direkt i Pixums App.

  • Utvalt av Pixum:

   De mest populära formaten till dina fotoböcker: stående, liggande och kvadratisk.

  • Vi rekommenderar:

   Perfekt för den flexibla som vill designa fotoböcker via smartphone eller surfplatta. Fungerar perfekt till din iPhone/iOS eller Android.