Silikonskal - mobilskal

Välj din enhet

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

Produktinformation: Designa ett eget silikonskal med bild

Det flexibla silikonskalet skyddar din smartphone effektivt mot stötar. Silikontrycket är extremt tåligt vars halkfria yta ger ett stadigt grepp. Silikonskalet är det optimala mobilskyddet som både är snyggt och praktiskt. Gör ditt egna skal med ditt foto idag!

  • Flexibelt och smidigt tryck producerat av Pixums moderna framställningsmetoder
  • Högkvalitativt och tåligt skal
  • Glansig yta
  • Utan tryck på skalets kanter

Praktiskt och snyggt tillbehör till din mobiltelefon

Idag kan många inte tänka sig ett liv utan sin mobiltelefon. Den ligger alltid i handen och används hela tiden. Den har blivit den ständiga följeslagaren. Därför är det förargligt när den användbara och dyra telefonen glider ur handen eller blir rispig och matt av den dagliga användningen. Skydda därför din mobil noga med ett personligt mobilskal med ditt foto från Pixum. Gör ditt eget skal enkelt på hemsidan eller i Pixum Fotouniversum programvaran.

Vill du även pryda din mobil med en ny app? Då kan du ladda ned Pixum Appen för att enkelt och smidigt skapa fotoböcker, canvastavlor, framkallade bilder och andra fotoprodukter.

Ett silikonskal skyddar din mobil med stil

Med ett silikonskal från Pixum skyddar du din mobiltelefon på bästa sätt från alla former av yttre påverkan. Ett stötdämpande skal av silikon skyddar din smartphone från rispor och andra skador, om du skulle råka tappa den. Samtidigt verkar silikonets yta som ett halkskydd, så att du får ett bra grepp om mobilen. Designa ditt egna mobilskal idag!

Visa mer » Visa mindre »

Dessa mobilskal kan även intressera dig

Kvalitet från Pixum

Detta tycker våra kunder om våra silikonskal mobilskal