Sideflipfodral - mobilskal

Välj din enhet

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

Pixum Mobilskal - designa eget sideflipfodral med foto

Den eleganta sideflipfodralet stängs med en magnetlås på sidan och kommer i en vacker läderlook. Fodralet ger även plats åt kreditkort, visitkort eller bilder. Gör ditt eget fodral på Pixums hemsida eller i Pixum Fotouniversum programvaran.

  • Personliga motiv på fodralets framsida och baksida
  • Motivtryck på fodralets kanter med enastående färgkvalitet
  • Vit färgbas på fodralets utsida med vita stickningar samt brunt imitationsläder på skalets insida
  • Svart hårdskal till att placera din mobil
  • Praktiskt magnetlås med svart klaff

Plånboksfodral med ditt foto från Pixum

Pixums mobilfodral finns i många varianter, material och färger. Sideflipfodralet kommer i högkvalitativt konstläder med sidoöppning och praktiska kreditkortsfack på insidan. Dessutom kan displayen skyddas från repor och stötar med extra folier eller specialglas. Detta gör Pixums sideflipfodral till ett idealt och praktiskt plånboksfodral!

Mobilplånboken på personligt vis

Ett sideflipfodral från Pixum är den perfekta symbiosen mellan ett robust mobilfodral i snygg läderoptik och ett samtidigt praktiskt displayskydd. Din mobiltelefon skyddas både på framsidan och på baksidan. Mobilfodralet stängs på sidan med hjälp av en magnet. Fodralet har dessutom plats för kreditkort, visitkort eller foton på dina barn. Magneten går inte upp av sig självt medan mobilen till exempel ligger i väskan, men den kan enkelt öppnas med en fingerrörelse. Det gör sideflipfodralet till ett utmärkt skydd. Speciellt utformade utgångar gör att du enkelt kan använda kamera och hörlurar.

Gör ett mobiltillbehör i egen design

Hos Pixum väljer du inte bara ut en av flera designer. Nej, du utformar ditt mobilfodral alldeles på egen hand, precis som du vill ha det. Slideflipfodralet hos Pixum ger dubbelt så mycket plats till din egen design i jämförelse med andra mobilfodral. Ditt favoritmotiv trycks både på fram- och baksidan av mobilfodralet och kan därför ses från alla vinklar, oberoende av hur mobilen ligger. Valet av motiv överlämnas helt och hållet till dig själv. Genom en högkvalitativ tryckmetod får Pixum fram en ovanlig färgstyrka och detaljskärpa på dina foton. I Pixums redigeringsprogram får du tillfälle att testa olika formgivningssätt, ända tills du hittar det perfekta mobilfodralet för dig.

Visa mer » Visa mindre »

Dessa mobilskal kan även intressera dig

Kvalitet från Pixum

Detta tycker våra kunder om våra sideflipfodral mobilskal