Silikonskal Slim för Samsung Galaxy S7

Liknande bild

Din mobilskal till Samsung Galaxy S7:

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

Dessa mobilskal kan också vara intresserad av

*inkl. moms, exkl. porto

Ultimat nöje med ett kreativt mobilskal

Galaxy S7 överraskar experterna. Den är snabb, enkel att använda och utrustad med en riktigt bra kamera. Designen är rakt och platt, vilket gör att telefonen passar bekvämt i handen. Och den är vattentät! Ett fall i vattnet klarar telefonen, men inte ett fall i market. Därför behöver du ett praktiskt skydd för din Samsung Galaxy S7. Vi på Pixum ger dig möjlighet att skapa ett personligt mobilskal med exemplariskt skydd.

Med de olika mobilfodralen från Pixum kan du ge ett kreativt utseende till din Samsung Galaxy S7. De exakta utskärningar för kameran och knapparna i Galaxy S7, gör att du kan använda din mobil utan några begränsningar, oavsett vilket skal du väljer. Testa vår Pixum Editor och placera snabbt och enkelt ditt favoritmotiv på ett nytt mobilskal.

Perfekt skydd med personligt skal i 6 olika varianter

  • Hårdskal: Den klassiska mobilskalet med hög användarvänlighet. Med ett klick sätter du enkelt på skalet på din Samsung smartphone.
  • Premiumskal: Det hårda plastskalet ger skydd och design ända ut till mobiltelefonens kanter. Den speciella 8-färgstrycket ger plats för utökad stil.
  • Silikonskal:Elastiskt och skönt mobilskal. Silikonskalet fungerar som en skyddande hud som förbättrar greppet, vilket garanterar ett säkert grepp av din mobiltelefon.
  • Tough-skal: Dubbelt skydd med snygg design, vilket är en kombination mellan premium - och silikonskalet. Det inre silikonfodralet omsluter Galaxy S7 precist, det yttre hårda skalet ger ökad stabilitet och en glansig yta, där ditt motiv även trycks på kanterna.
  • Downflip-fodral: Ett allround skydd för din Samsung med två personaliserbara sidor. Det högvärdiga konstlädret gör att fodralet snabbt kan sättas på samt öppnas på nolltid. Här säkerställer även en magnet, ett säkert grepp på framsidan.
  • Sideflip-fodral: Med detta mobilfodral blir din Galaxy S7 skyddad från alla håll. Det ädla konstlädret kan tryckas på båda sidor. Extra bonus får sideflip-fodralet för sina tre praktiska fickor för kreditkort och kontanter.

Smycka din mobil på personligt vis

I stället för att ha en bild av nära och kära i din plånbok, kan du nu visa din favoritbild av familj och vänner på ditt mobilskal. Gör din Galaxy S7 till ett unikt blickfång med din personliga stil.

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen