Premiumskal - mobilskal

Välj din enhet

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

Pixum Mobilskal - Designa ett premiumskal med foto

Pixums premiumskal skyddar din mobiltelefon på ett vackert och praktiskt vis. Premiumskalets robusta yta är chock- och reptåligt, vars tunna yta sprider glädje under lång tid. Designa ditt mobilskal av premiumkvalitet med ditt foto och gör ditt skal personligt!

  • Vitt skal med all-round-tryck, även på skalets kanter, som sätter din smartphone i blickfång, oavsett från vilken vinkel du ser det
  • Extra långvarigt 8-färgtryck för särskilt färgintensiva bilder
  • Matt eller glansig yta

Premiumskalet från Pixum

För dina nära och kära är endast det bästa gott nog.

Någon i din familj har nyligen köpt en ny mobiltelefon, och du vill glädja denne med ett vackert mobilfodral? Då är endast det bästa gott nog. Hos Pixum kan du beställa passande fodral för många olika mobiltelefoner. Dessutom kan du själv skapa och utforma mobilfodralets design med dina foton. Skapa ditt skal på Pixums hemsida eller i Pixum Fotouniversum programvaran. Designa ditt eget mobilskal idag!

Premiumskalet: den perfekta presenten

Premiumskalet från Pixum är den perfekta presenten av många skäl. Du ger bort en högkvalitativ produkt som är överlägsen när det gäller skydd, funktionalitet och utseende. Det solida och hårda skalet är samtidigt mycket tunt och smidigt och omsluter mobilen perfekt. Skalet har tryck runtom, alltså inte bara på baksidan. Vi på Pixum använder en tryckprocess med 8 färger, i stället för de gängse 4, vilket garanterar klara färger oberoende av vilket motiv du väljer. Lacket skyddar dessutom mot rispor och nötning, så att du kan vara stolt och glad över ditt premiumskal under lång tid.

Visa mer » Visa mindre »

Dessa mobilskal kan även intressera dig

Kvalitet från Pixum

Detta tycker våra kunder om våra premiumskal mobilskal