Pixums fototävling
Magic Moments 2021

Var med och vinn fantastiska priser till ett sammanlagt värde av över 200.000 kr. Huvudvinnaren vinner en drömresa för två personer till Alentejo i Portugal.

Pixums fototävling: vackra bilder, fina priser!

Pixum har regelbundet fototävlingar där du kan skicka in dina fantastiska bilder. Du har även chansen att vinna fina priser. Besök vår hemsida för att ha koll på våra aktuella fototävlingar.

Delta mellan den 01 juni och 31 december 2021 och vinn attraktiva priser!

Årets fototävling "Magic Moments: Let's celebrate life!" handlar om magiska och unika ögonblick. Även i särskilt svåra tider finns det vackra och värdefulla stunder som är värda att fånga i bilder. Det är just dessa speciella motiv som vi söker i vår fototävling Magic Moments 2021.

Skicka in upp till 10 foton i de fyra kategorierna nedan:

  • Happy Photos: Good vibes only.
  • Nature Photos: Into the wild.
  • Pet & Animal Photos: Cute, wild and fluffy.
  • Wedding Photos: Happily ever after.
Med lite tur är du en av de lyckliga vinnarna!

Drömresa till Portugal inkl. hyrbil till Alentejo att vinna

I samarbete med Turismo do Alentejo lottar vi ut en 7-dagars drömresa till Alentejo-regionen inklusive hyrbil till ett värde av 35.000 kr till den första platsen. Alentejo ligger i södra Portugal, mellan floden Tejo och Algarve. I öster gränsar regionen till Spanien och i väster till Atlanten. Stora vidder kännetecknar denna lantliga, tunnbefolkade region, som täcker en tredjedel av det totala portugisiska fastlandets yta. Landskapets skönhet och kvaliteten på det arkeologiska, arkitektoniska och etnografiska arvet ger regionen sin exceptionella charm. Dessutom bidrar Alentejos mat och viner till en unik kulinarisk upplevelse.

<p>Fantastiska stränder, oändliga vidder, unik gastronomi: det finns så mycket att upptäcka och njuta av. Alentejo är ett absolut insidertips för din semester i Portugal!</p>

Stäng av med stil:
Upptäck Alentejo-regionen i Portugal

Fantastiska stränder, oändliga vidder, unik gastronomi: det finns så mycket att upptäcka och njuta av. Alentejo är ett absolut insidertips för din semester i Portugal!

Detaljer om resan från Turismo do Alentejo

Resa för 2 personer (6 nätter) till Portugal inkl. flyg och hyrbil

  • 5 stjärniga Design Boutique Hotel "Torre de Palma" inkl. halvpension (rumskategori: Superior)
  • Avresa från Tyskland till Lissabon
  • Hyrbil ingår
  • Presentkortet är giltigt fram till slutet av 2022.

Landskapet i Alentejo är översållat med slott, fästningar, vakttorn, befästa städer och byar som vittnar om landets turbulenta historia. Alentejo lämpar sig för aktiv turism och naturturism. Landskapets skönhet bjuder in till vandringar, cykelturer och ridturer. Floderna, dammarna och inte minst havet är idealiska för alla typer av aktiviteter i och på vattnet.

Så här kan du delta

För att du ska kunna skicka in dina bilder använder vi en extra plattform för att delta. Var med och skicka in upp till 10 foton. Det finns många fina priser som väntar på dig, till exempel en iPhone 12 Pro, en el-scooter eller en systemkamera.