Meny

Designa ett personlig fodral med foto till iPad & tablet | Pixum

Skydda din iPad på bästa sätt, med ett personlig skal med dina bilder.

Allt till din mobil

Skapa ett mobilskal av premiumkvalitet med ditt favoritfoto. Tillgänglig för mer än 2500 modeller.

Dela dina bästa minnen

Inspirera andra och dela ditt mobilskal under #pixumse

Personliga fodral och skal till din iPad och surfplatta | Pixum

Du vill skydda din surfplattas känsliga display utan att kompromissa med plattans eleganta utseende och funktion? Skapa då ett personligt fodral till din surfplatta hos Pixum! Det praktiska skalet passar perfekt för exempelvis iPad, Samsung och Lenovo. Fodralet ger din surfplatta ett säkert skydd, ett individuellt utseende samt ett praktiskt ställ så att du enkelt kan placera din surfplatta.

Ett praktiskt tillbehör till din surfplatta och iPad

Med 3 böjbara lameller ger fodralet ett säkert skydd till din surfplatta och iPad från det slitage och skador som uppstår i vardagen. Fodralet fästs enkelt på din surfplatta med de magneter som är monterade på fodralet sida. Fodralets lock kan fällas ned, men även användas som ett praktiskt stativ, så att du praktiskt kan använda din surfplatta. Högkvalitativt färgtryck garanterar ett varaktigt motiv och ett elegant utseende. Som en praktiskt fördel, startar surfplattan så snart du öppnar fodralet.

Fördelar med ett Pixum fodral till din surfplatta:

  • stabilt skydd för din display
  • böjbara lameller
  • fäst praktisk med magneter
  • användbar uppställningsfunktion
  • högvärdigt färgtryck
  • neutral grå insida
  • stäng fodralet för att stänga av surfplattan

Fördelar med ett fodral till din surfplatta och iPad

Ett fodral till din surfplatta ger många fördelar och är ett perfekt sätt att ge din surfplatta och iPad ett unikt utseende. Med hjälp av vår Online Designer designar du snabbt och enkelt fodralet till din surfplatta efter din personliga smak. En vacker landskapsbild sätter din surfplatta och iPad i blickfång. Experimentera till du hittar ditt önskade motiv. Du kan givertvis kombinera dina bästa foton till ett vackert kollage eller infoga en vacker text på surfplattans framsida. Endast fantasin sätter gränser.

Pixum hämsidan använder cookies för att ge dig bästa möjliga shoppingupplevelse. Genom att använda vår sajt så godkänner du detta. Läs vår cookies informationen here.