Sideflipfodral för Sony Xperia Z 2

Liknande bild

Din mobilskal till Sony Xperia Z 2:

We're sorry. A problem arose during the product configuration. Please try again later.

Dessa mobilskal kan också vara intresserad av

*inkl. moms, exkl. porto

Skydda skärmen med en sideflip-fodral från Pixum

Omslaget till högkvalitativt läder och med praktiska fickor för kreditkort, etc. öppnas åt sidan. SmartPhone skal kommer i otaliga varianter, material och färger. Dessutom är skärmar skyddas med en ytterligare folie eller specialglas, för att skydda mot repor. Vad är det rigtigte skydd för din smartphone?

Uppskattningar optik och samtidigt praktisk vardag

En sideflip-fodral från Pixum ger dig en perfekt symbios av en robust rörligt skydd i en läderoptik medan gott skydd på displayen. Din smartphone är skyddad både på framsidan och på baksidan. Fodralet stängs på sidan med en praktisk magnetlås och inne yderligt utrymme för kreditkort, visitkort, etc. magnetlås kommer inte att gå upp av sig själv när telefonen ligger i väskan, men öppnar lätt med ett finger. Det gör sido luckan för ett utmärkt skydd av telefonen, särskilt på den stora displayen, liksom. av den stora 5,1 tums full-HD-skärm på Samsung Galaxy S6. Det finns utskärningar för alla kameror och portar, så att du kan fortfarande använda kameran eller hörlursutgången.

Gott om utrymme för egna idéer

På Pixum du är inte bara en bland otaliga design. Nej, du designa din mobilskal för sig själva på det sätt du vill ha det! Och sida luckan ger dig dubbelt så mycket utrymme för dina bilder än andra covers. Din personliga motiv tryckt på både framsidan och på baksidan och kan därför ses, oavsett hur smartphone är. Genom tryckprocessen med hög kvalitet gör Pixum dina bilder en ovanlig farvebrillans och skärpa. I editorn har du möjlighet att testa otaliga designmöjligheter i att du har hittat din perfekta mobilen täcker.

Kvalitet från Pixum

Kundomdömen