Kontaktformulär
Meny

Hur du infogar text i en fototavla | Pixum

Vill du komplettera din fototavla med en egen text eller dikt? Det gör du enkelt genom Pixum Fotouniversum programvara.

Infoga textfält i en fototavla - steg för steg

För att lägga till ett textfält kan du göra på följande sätt.

  1. Öppna ditt väggbildsprojekt i Pixum Fotouniversum programvara.
  2. Klicka på listan med ikoner upptill i fältet "Text" och välj "Ny text", eller tryck tangentkombinationen Alt + T. Markören ändras då till ett kryss.
  3. Dra ut textfältet till önskad storlek. För att göra detta kan du klicka du på den plats i redigeraren där fältet ska börja, hålla ned musknappen och dra upp en ruta.
  4. Ange den önskade texten. Efteråt kan du redigera den när du vill.

En fototavla för varje hem

Gör ditt hem personligt med dina fotografier som konstverk. Låt dig inspireras av våra material och format av fototavlor. Utforska bland fotoposters, canvastavlor och fototavlor av Forex och skräddarsy din tavla.

Att redigera text i fototavlan

Pixum Fotouniversum programvara erbjuds du många möjligheter att anpassa din text till önskad layout. Du kan till exempel förse textfältet med en ny färg eller med ett annat teckensnitt eller teckenstorlek. Ytterligare alternativ som du har tillgång till är:

  • olika bakgrundsfärger,
  • olika teckenfärger,
  • textmarkeringar (fet, kursiv, understruken text),
  • vänster- eller högerjustering, centrering, marginaljustering,
  • variabelt rad- och styckeavstånd.

Du kan komma åt de här alternativen genom att klicka på fältet med tre prickar som finns under teckensnitten och sedan klicka på skruvnyckeln.

Pixum hämsidan använder cookies för att ge dig bästa möjliga shoppingupplevelse. Genom att använda vår sajt så godkänner du detta. Läs vår cookies informationen here.